Презентери и Далечински управувачи

 • Wireless Presenter Tracer Bolt
  Цена: 490 ден.

  Производител: Tracer
  залиха
 • Wireless Integrative Mini Presenter K-09 w/Laser Pointer RF Black
  Цена: 770 ден.

  Производител: LDK
  залиха
 • Wireless Presenter K-28 w/Laser Pointer RF
  Цена: 850 ден.

  Производител: LDK
  залиха
 • Wireless Presenter X-Pointer XPR200 Bluetooth for Smartphone
  Цена: 990 ден.

  Производител: Omega
  залиха
 • Wireless Presenter Logitech R400 w/Red laser pointer
  Цена: 1,590 ден.

  Производител: Logitech
 • Wireless Presenter Targus Remote AMP13EU
  Цена: 1,790 ден.

  Производител: Targus
  залиха
 • Wireless Presenter Targus Remote AMP09EU
  Цена: 2,290 ден.

  Производител: Targus
  залиха
 • Wireless Presenter Logitech R500
  Цена: 2,490 ден.

  Производител: Logitech
 • Wireless Presenter Logitech R700 Professional w/Red laser pointer
  Цена: 3,590 ден.

  Производител: Logitech
 • Wireless Presenter Targus Air Pointer AMP38GL
  Цена: 3,690 ден.

  Производител: Targus
  залиха