Мемориски картички и читачи

 • Card Reader For Micro SD UGO KEA
  Цена: 90 ден.

  Производител: Natec
 • Card Reader ALL in 1 USB 2.0 Natec Mini Black
  Цена: 180 ден.

  Производител: Natec
 • Secure Digital Micro Kingston 16GB SDHC CL4
  Цена: 210 ден.

  Производител: Kingston
 • Secure Digital Micro Kingston 16GB SDHC Canvas Select cl10 UHS-I 80MB Read
  Цена: 230 ден.

  Производител: Kingston
 • Secure Digital Micro Netac 32GB SDHC cl10 UHS-I 80MB Read w/Adapter
  Цена: 280 ден.

  Производител: Netac
  залиха
 • Secure Digital Micro Kingston 32GB SDHC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
  Цена: 290 ден.

  Производител: Kingston
  залиха
 • Secure Digital Netac 32GB SDHC P600 U1/C10 80MB Read
  Цена: 300 ден.

  Производител: Netac
  залиха
 • Secure Digital Micro Verbatim 32GB SDHC High Speed Class10 w/Adapter
  Цена: 330 ден.

  Производител: Verbatim
 • Card Reader USB 3.0 Gembird Black
  Цена: 380 ден.

  Производител: Gembird
 • Secure Digital Verbatim 32GB SDHC High Speed Class10
  Цена: 390 ден.

  Производител: Verbatim
  залиха
 • Secure Digital Kingston 32GB SDHC Canvas Select Plus CL10 UHS1 U1 V10 100MB Read
  Цена: 390 ден.

  Производител: Kingston
  залиха
 • Secure Digital Netac 64GB SDHC P600 U1/C10 80MB Read
  Цена: 400 ден.

  Производител: Netac
  залиха