Anhoch PC Market Online - Контакт

Контакт

Анхоч дирекција и сервис
Ул. Мирче Ацев бр.100
1000,  Скопје
Македонија

Телефонски броеви:
(02) 329 66 55 ; (02) 313 52 33; (02) 329 01 55

Телефонските броеви од продажните салони се наведени кај секој салон поединечно на следниов линк: https://www.anhoch.com/locations

Сервис:
(02) 329 01 55 локал: 121 и 123

работно време:
    - понеделник-петок, од 09:00 до 17:00

Продажба: prodazba@anhoch.com
Сервис: service@anhoch.com
Техничка подршка: support@anhoch.com
Грижа за корисници: customercare@anhoch.com

Продажни локации - Повеќе инфо

Партнери низ Македонија каде може да порачате и да купите производи од палетата на Анхоч

Пратете ни порака