Употребете го овој конфигуратор на Kingston за да ја пронајдете вистинската меморија за вас, било да е таа обична (стандардна компјутерска меморија) или флеш (наменета за различни уреди).

Пребарувајте според:
  1. името на производителот
  2. типот на системот
  3. моделот
  4. бројот со кој е означена од оригиналниот систем
  5. бројот со кој е означена од Kingston
  6. бројот со кој е означена од дистрибутерот
  7. еквивалентен број од друг производител
  8. типот на уредот
... и јавете се кај нас. Ќе ви ја испорачаме во најкраток можен рок.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
   
Доколку барате меморија за некој од нашите системи Pixio или Goliath
 
Можете да ја побарате преку ценовникот за компоненти или да се јавете кај нас во случај да не знаете кои карактеристики на меморијата Ви се потребни за Вашата конфигурација на системот.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Освежи ја страницата