Како дел од мерките за превенција, нашиот салон во Тетово-РеМалл е привремено затворен.

Но, ние работиме и online !

Направете порачка на вашите потребни производи преку нашата интернет страна и ние истите ќе Ви ги испорачаме од нашиот салон во Тетово.

Се што треба да направите е да се регистрирате (Доколку до сега не сте се регистрирале), да ги изберете потребните производи и да изберете достава од нашиот салон Анхоч Тетово.

Ние ќе се погрижиме производите да ги испорачаме во најкус можен рок.

Дополнителни информации или помош може да добиете на следните телефонски броеви:

  • 076/233 – 693