Свечено се отвори најновиот АНХОЧ ACTION во Capitol Mall - продажен салон со најмодерен дизајн и концепт за сите видови на ИТ и ГЕЈМИНГ опрема.
 
 
Ексклузивна ГЕЈМИНГ ЗОНА, опремена со интелегентни NANOLEAF светлечки панели кои само го надополнуваат комплетниот футуристичен изглед, дозволете си за момент да Ве однесеме подалеку од реалноста.
 

 

Дополнително целиот амбиент на продажниот салон е надополнет со посебно катче специјализирано за сите љубители на добриот звук, АУДИО собата е модерно опремена со аудио опрема од најпознати светски брендови кои Ви стојат на располагање за да го направите правиот избор за Вас.

 

 
Ви благодариме на сите кои не посетивте и бевте дел од овој исклучително значаен ден за нас, Ве очекуваме од сега и на нашата најнова локација во Capitol Mall.