Epson L1110 Inkjet w/ Eco Tank System (CISS)

7,990 ден.
Производител: Epson
Шифра: 599265736
Достапност: залиха

Продолжена гаранција : 3 години или одреден број на страни во зависност кој услов ќе биде прв исполнет.
Продолжената гаранција се активира бесплатно но не подоцна од 30 дена сметано од денот на купување на опремата.
Продолженета гаранција се активира on-line на следниов линк :
Повеќе за производот... 

Ink Technology Dye Ink
Printing Resolution 5,760 x 1,440 DPI
Application Home, Office Desktop

Printing Speed
10 pages/min Monochrome, 5 pages/min Colour
Printing Speed
33 pages/min Monochrome (plain paper 75 g/m²), 15 pages/min Colour (plain paper 75 g/m²), 69 Seconds per 10 x 15 cm photo (Epson Premium Glossy Photo Paper)

Colours Magenta, Yellow, Cyan, Black

Number of paper trays 1
Paper Formats
 A4, A5, A6, B5, C6 (Envelope), DL (Envelope), No. 10 (Envelope), Letter, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 16:9, User defined, Legal
Output Tray Capacity 30 Sheets 100 Sheets Standard, 100 Sheets Maximum, 20 Photo Sheets
Media Handling
Borderless print

More Info: Повеќе за производот... 
Гаранција: 12 месеци

Достапност :

  Скопје

 • Anhoch Premium (комплекс МиДа)
 • Анхоч Action – Capitol Mall
 • Анхоч ГТЦ
 • Анхоч Бисер
 • Анхоч Веро Jumbo
 • Анхоч Ramstore Mall
 • Анхоч Чаир
 • Магацин - Анхоч Дирекција
 • Главен магацин

  Други градови

 • Анхоч РЕМ Центар Тетово
 • Анхоч Охрид
 • Анхоч Битола
 • Анхоч Велес
 • Анхоч Струмица
 • Анхоч Прилеп
 • Анхоч Гостивар
 • Анхоч Куманово
 • Анхоч Штип

Слични производи