Доколку не го знаете моделот на системот, кликнете на копчето за автоматско детектирање, преземете го и стартувајте го фајлот. Пребарувачот веднаш ќе ја отвори страната со вашиот модел.

Почитувани корисници, ова е дел од сајтот посветен на поддршката за ANHOCH системите (Goliath и Pixio). Тука можете да најдете драјвери и додатен софтвер за вашиот ANHOCH систем.
Доколку имате постар модел на Anhoch систем или Astra систем, за драјвери и поддршка обратете се на support@anhoch.com или јавете се на бесплатниот телефонски број за техничка поддршка 0800 - ANHOCH (0800 - 264 624) од 09 до 17 часот секој работен ден.